λίγα λόγια

Το γραφείο μας ιδρύθηκε στα τέλη του 2000 στην Πόλη των Πατρών διαθέτοντας δίκτυο συνεργατών όλων των ειδικοτήτων σχεδόν στο σύνολο της χώρας. Βασικός στόχος του γραφείου μας είναι η παροχή υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών, με συνέπεια και σεβασμό στο πελάτη.

0

Χρόνια Εμπειρίας

Ανδρέας Γ. Μίντζας

Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Δομικών Έργων Τ.Ε.
Ενεργειακός Επιθεωρητής

Ηλίας Α. Μάνθος

Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ

Ανδρέας Γ. Μίντζας

Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Δομικών Έργων Τ.Ε.
Ενεργειακός Επιθεωρητής

Γεννήθηκα στο Blacktown Αυστραλίας το 1975 από μετανάστες γονείς. Στα τέλη του 1981 ήρθα στην πόλη των Πατρών. Το 1995 εισήχθηκα στη Σχολή Πολιτικών & Δομικών έργων στο Τ.Ε.Ι. Πειραιά όπου και αποφοίτησα τον Φεβρουάριο του 2000. Εκπόνησα Πτυχιακή εργασία με τίτλο ¨Το κάστρο της Ρόδου¨. Παράλληλα από το 1ο έτος των σπουδών βρισκόμουν και στην οικογενειακή κατασκευαστική Ι. Φωτακόπουλος – Γ. Μίντζας ΟΕ με αντικείμενο την μελέτη και κατασκευή Ιδιωτικών έργων. Το 2001 έως το 2003 συνεργάστηκα – συστεγάστηκα με τεχνικό γραφείο στη πόλη των Πατρών εμπλουτίζοντας τις γνώσεις μου στο τομέα της μελέτης ιδιωτικών έργων καθώς επίσης στον τομέα των τοπογραφικών εφαρμογών. Από το 2003 έως και σήμερα, εξασκώντας αυτόνομα πλέον το επάγγελμά μου ως Μηχανικός, συστεγάζομαι με την οικογενειακή κατασκευαστική Ι. Φωτακόπουλος – Γ. Μίντζας ΟE.

Ηλίας Α. Μάνθος

Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ

Ο Ηλίας Μάνθος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1998 όπου και μεγάλωσε. Το 2016 εισήχθη στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Α.Τ.Ε.Ι. Πατρών. Εκπόνησε πτυχιακή εργασία με τίτλο ¨Παρουσίαση των Φυσικών αρχών Darcy και εφαρμογή στα τεχνικά έργα¨. Από τον Δεκέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2021 πραγματοποίησε την Πρακτική του άσκηση στο γραφείο μας, όπου και μέχρι σήμερα αποτελεί μέλος του γραφείου μας.

Ανδρέας Γ. Κουτσονίκας

Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ

Ο Ανδρέας Κουτσονίκας γεννήθηκε στην Πάτρα το 1989 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το 2008 εισήχθη στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Α.Τ.Ε.Ι. Πατρών . Εκπόνησε πτυχιακή εργασία με τίτλο ¨Ανάπλαση δικτύων πεζοδρόμων κέντρου πόλης της Κατερίνης¨. Από τον Νοέμβριο του 2018 έως τον Απρίλιο του 2019 πραγματοποίησε την Πρακτική του άσκηση στο γραφείο μας, όπου και μέχρι σήμερα αποτελεί μέλος του γραφείου μας.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για τη σωστή πλοήγηση σας